16.10.2007 г., 21:42 ч.

Аз на вятъра ще пиша... 

  Поезия
684 0 9

   


 Аз (на вятъра) ще пиша
 а той (на теб) ще ти чете,
 колко (много) ти ми липсваш,
 колко искам (там) да си добре.
 
 И (по вятъра) ще пратя
 цвят (от небесната дъга),
 за една (Богиня на цветята)
 открила (пред мен) света.
 
 И (по вятъра) ще взема обратно
 всичките (лоши) неща,
 на тебе ще оставя (само)
 добрината, и (моята) щастлива душа.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??