7.08.2011 г., 22:56 ч.

Аз не съм от този свят 

  Поезия » Друга
839 0 1

Аз не съм от този свят,

в който всички се обичат.

Нямам сестра, ни брат,

на които да приличам.

 

Не зная да говоря, а

тръгна ли - внезапно се спирам.

Как със съперници да споря,

като нищо не разбирам.

 

Какво всъщност са мечтите,

щастието и любовта?

Уплашени, гледат ме в очите -

малките деца.

 

От мене явно се страхуват -

гледат ме, а после бягат надалече.

Нощем като кошмар ме сънуват,

стискайки здраво плюшено мече.

 

Аз не съм от този свят

и се чувствам тъй ненужна...

Тук всеки ми е непознат, а

аз безразлична съм и чужда.

© Катя Бобойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??