11.08.2010 г., 8:31 ч.

Аз нямам възраст 

  Поезия » Бели стихове
724 0 2

Аз нямам възраст.
Моят дядо не е по-възрастен от мен.
Моята баба не е по-възрастна от мен.
Искам да разбера моите баба и дядо.
Ще ги разбера, когато се откажа да бъда по-млад от тях.
Моят син не е по-млад от мен.
Моята дъщеря не е по-млада от мен.
Искам да разбера моите дъщеря и син.
Ще ги разбера, когато се откажа да бъда по-стар от тях.
Моята съпруга не е по-стара от мен.
Моята съпруга не е по-млада от мен.
Искам да разбера моята съпруга.
Ще я разбера, когато се откажа да бъда на една възраст с нея.
Не знам на каква възраст е моя свят.
Искам да разбера моя свят.
Ще го разбера, когато се откажа от времето.

© Божидар Зимников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??