24.09.2007 г., 9:22 ч.

Аз пак живея 

  Поезия
892 0 9
И днес ще спя, пак ще пътувам
в друмища, облени в красота!
Аз пак живея, не ще погубим
мириса на цъфнали цветя!

Върви напред, поляната зелена
докосва те със своята душа!
Върви напред, дори без поглед,
обърнат пак към пропастта!

И пътища недей ти следва,
следите свой остави!
Там, където си погледнал,
малък славей ще блести.

С песента си ще те доближава,
погледа по-светъл пак ще заблести.
Слънцето усмихнато дочаках,
за да мога пак да кажа: – Аз съм жив!

(Искам да го посветя на себе си. Животът си върнах на този ден преди година) :)

© Рефицул Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??