26.02.2017 г., 13:55 ч.

Аз простих,прости и ти 

  Поезия » Гражданска
441 1 1

И аз нали човек съм се родил
енергичен и върша много неща.
Сигурно пред вас съм сгрешил
простете ми и аз ще ви простя.

Прошката е като да пишеш стих
трябва да е от цялото ти сърце.
Простете така както аз простих
и душата ще е лека като перце.

 

Явор Перфанов
27.02.2017
Г.Оряховица

 

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??