28.09.2008 г., 18:57 ч.

Аз се отричам... 

  Поезия » Бели стихове
728 0 5

Щастие, болка, лъжи и приятелство.
Писна ми, писна ми, ужасно ми писна...
Сълзи, стенания, грях... И предателство.
Студена вода в лицето ми лисна.
Липса, молби и толкова болка.
Писна ми, знаеш ли, тръгвай си вече.
Месеци... дни... Крещя... Още колко...
Любовта на изгнание май ме обрече.
Шепоти, думи... И рози красиви.
Писна ми вече... Това бе химера...
Всички моменти били са лъжливи,
грам истина не успях да намеря.
Скандали и крясъци... И кризи ужасни.
Преминах със теб през рай и през ад.
Целувки, прегръдки и мигове страстни,
а, всъщност, ти бил си... един непознат.
Раздяла и болка, и много сълзи.
И много любов - от теб наранена.
По мен твоето "Сбогом" още пълзи,
гори обич във мен, но несподелена.
И нощи, и дни, години дори.
Събуждам се днес - преминах през дните.
И нощите болни изстрадах. Гори...
Не успях да забравя сълзите. Мечтите.
Лица и миражи. Моменти запазени.
А после е мрак. Лъжата остава.
Остават сълзите от тебе белязани.
Остава любов, но не и забрава.
Отивай си, писна ми, ужасно аз страдам.
Мразя те, затова, че пак те обичам.
Душата ми в яма черна пропада...
Писна ми, върви, аз се отричам...

© Петя Терзийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ена, безкрайно много ти благодаря... Прегръщам те!
  • Невероятно красив и силен стих!!!
    Наистина останах без дъх - стихът се чете толкова на екс, толкова задъхано...
    Уаууу, нямам думи, много го харесах!
    Жалко, че такъв готин стих е останал непрочетен от доста хора, които биха го харесали много!!!
    Прегръдки за теб с благодарност за удоволствието да те прочета!
  • Мразя те, затова, че пак те обичам......
    Понякога се случва, но ни помага да
    бъдем красиви поетеси
    Целувки
  • Благодаря ти... ;(
  • Нямам думи...Уникално е ! Сълзии...Писна ми... Поздравления !!! Свалям ти шапка (ако имах такава) :P
Предложения
: ??:??