12.09.2009 г., 12:40 ч.

Аз се разложих 

  Поезия » Друга
605 0 2

Много умора има в мойте ръце,
много болка има в моето сърце!
Скитах се из пустошта
и търсех истини за своята душа!
Смъртта кънти във мене,
тъмен ангел ще дойде да ме вземе!

Лешоядите кръжат над мен,
ще умра във плен!
Разлагам се!
Миризмата удря те в главата,
вкусът на въздуха изпепелява устата!

Аз се разложих,
много, много труд не вложих!
Сега се носи душата
из каменистия бряг на самотата!

© Антонио Ботев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Началото ми хареса и то много!
  • в началото на последното четириредие двата реда са излишни (и безсмислени)
Предложения
: ??:??