5.03.2008 г., 21:10 ч.

АЗ съм! 

  Поезия » Философска
610 0 1

АЗ съм!

Искам да бъда нещо повече от това...
Да знам, че мога да надскоча съдбата си,
да знам, че мога да грея и след звездата си.
И в миг да видя, че съм всичко, в което си струва да вярвам.
И този миг да е един!... За да мога да го гоня отново.

Вярвам, че мога, зная, че мога!
Бягам и стигам, в миг мига държа.
После го пускам и оставам бездъхна...
Нека времето спре, за да догоня мига,
иначе повече и да искам, не мога да съм.
Иначе повече от това, аз просто съм!

Искам да бъда нещо повече от това...
Да искам любов, когато вярвам, че я няма.
Да взема истината си, когато други казват и лъжа.
А друг да вика, че е първи, всички да му кажат, че съм АЗ!
А АЗ пък да не съм! За да мога, АЗ, да съм!

© Гихйх Фхлкйхо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??