22.12.2018 г., 18:36 ч.

Аз съм 

  Поезия » Оди и поеми
550 1 0

Аз съм като непотребна вещ,

Която стои захвърлена в ъгъла.

Аз съм като песен,

Която никой не иска да слуша втори път.

Аз съм като счупена играчка,

С която никой не иска да си играе.

Аз съм като кактус,

Който никой не иска да докосне.

Аз съм като спомен,

Който всеки иска да забрави.

Аз съм като черна дупка,

В която никой не иска да влиза.

Аз съм като разбито сърце,

Което никой не иска да поправи.

Никому нужна..

Нежелана..

Непотребна..

Дори аз не се искам..

© Ива Гачкова Всички права запазени

Стар профил- tessayoungg

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??