19.01.2019 г., 2:28 ч.

Аз съм 

  Поезия
374 1 3

Аз съм тази, която мечтаеш

Спри се тези игри да играеш

Протегни се, вземи ме и точка

Между теб и мен няма отсрочка

 

Налудувах се, вече е есен.

И живота ми хич не е песен.

Ала щом мога още да дишам,

значи мога и теб да обичам.

 

И щом вечер сънувам поляни,

със цветя и от слънце огряни

И щом денем в очите ми диви,

греят пламъци толкоз игриви

 

Ще ти кажа, без грам многоточие,

И не смятам, че туй е безочие:

Хайде стига игри и брътвежи

и безмислени, смешни копнежи.

 

Аз съм тази, която сънуваш.

Тази дето до гроб ще целуваш.

И макар всички твои съмнения

Аз съм всичките твои вълнения.

/Сисилотка/

© Сиси Рад Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Супер! Песенно, ритмично и чувствено... Това е великолепието у една жена!
  • Чудесно!
  • Прекасно предизвикателство! Аз съм красота и дързост
Предложения
: ??:??