9.07.2007 г., 9:47 ч.

Аз съм човек 

  Поезия
478 0 5
Болка, самота...
Това съм аз.
Облечена съм с тях.
Ти се опита да ги махнеш -
пласт по пласт.
Но е невъзможно:
те са в мен и аз в тях.
Вкоренили са се дълбоко
и без тях изпитвам страх.
Не ги махай.
Остави ги да са с мен.
Така съм истинска.
Аз съм човек!
                                                                   07 г.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??