17.04.2024 г., 5:53 ч.

Аз съм добро момиче 

  Поезия » Любовна, Друга
115 3 7

Аз съм добро момиче, 

ти ме познаваш, нали?

Като обичам, обичам, 

като си тръгна, боли. 

 

Аз съм добро момиче, 

движа се само напред. 

Звездната азбука сричам, 

с нея създавам сонет.

 

Аз съм добро момиче, 

с мен е забавно, нали?

Рокля с усмивки обличам, 

даже когато вали. 

 

Аз съм добро момиче, 

често насън ме зовеш. 

Ето, дъгата пресичам, 

води ме твоят копнеж. 

 

Аз съм добро момиче, 

на Купидон съм стрела.

Към неизвестното тичам-

да ме просрещнеш ела!

 

17.04.24

Нина Сариева 

© Nina Sarieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??