16.08.2016 г., 16:31 ч.

Аз съм жена 

  Поезия » Любовна
269 1 3

 

Аз съм жена, събрала световете
на всичките неземни светлини.
Дъхът ми е свободен, с ветровете
танцувам най-прекрасния си сън.

 

Аз съм жена, която
събужда утрото с Любов.
И нежно пръскам в небесата,
лъчи за земен Благослов.

 

Аз съм жената Радост и във мен
се раждат хиляди слънца.
Вземи ме и ... дълбоко вляво,
ме скрий до своето сърце.

 

Дочка Георгиева

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??