30.06.2006 г., 19:23 ч.

Аз съм любовта 

  Поезия
805 0 5
Ако можех да плача
щях в шепи сълзите си да събера
и с тях, жаден ли си - да те напоя..
Щях пясъка по пръстите ти сама да обера
с него стена зад нас да построя..
Щях от тъгата вълнА да сътворя
да се разлива и да гали
брега на твоята душа..
Но сега съм щаслива - просто така..
и от косите си слънце ще ти изплета
за да видиш в мен жената добра
за да откриеш е мен любовта..

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??