Jun 30, 2006, 7:23 PM

Аз съм любовта 

  Poetry
806 0 5
Ако можех да плача
щях в шепи сълзите си да събера
и с тях, жаден ли си - да те напоя..
Щях пясъка по пръстите ти сама да обера
с него стена зад нас да построя..
Щях от тъгата вълнА да сътворя
да се разлива и да гали
брега на твоята душа..
Но сега съм щаслива - просто така..
и от косите си слънце ще ти изплета
за да видиш в мен жената добра
за да откриеш е мен любовта..

© Тони Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??