13.11.2008 г., 16:08 ч.

Аз съм любовта!!! 

  Поезия » Любовна
776 0 2
Не искай ти от мен да те забравя, 
след като съдбите ни Бог свърза в една. 
Всичко в мен желае мъжа в теб 
да ме направи своя истинска жена. 
Копнея да остана всичко за теб, 
да подлудя тялото ти от страст, 
да замъгля очите ти от нега, 
да изгарям под сладката тежест на твоето тяло. 
Желая само теб и никой друг! 
Само ти си мъжът, когото обичам, 
само аз съм жената, която обичаш. 
Никога не ще ме забравиш, 
защото аз съм твоята любов! 
Никога не ще те забравя, 
защото ти си моята любов! 


Гр. Хасково 
22.08.2008 г./ 15:02 ч. 
ред. на 13.11.2008 г./ 14:26 ч.






© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??