25.03.2022 г., 7:56 ч.  

Аз съм на Божия страна! - От мен върви си Сатана! 

  Поезия » Авторска песен, Свободен стих, Друга
543 0 3

Като сериал върти се живота,

върти се и като че ли,

в бурканче сълзите си събирах...

Не знаех на къде отивах...

Дявола гризна ли си сладко

от на мен душата...

Взе ли си потайно от моето чисто 

сърчице парченце за десерт?

Съжалявам,но към неговата лукавост-

нямам грам респект!...

Делата му лоши са безчет...

 

Омразата му към всяко Божие чадо,

расте и си прави сякаш 

от злоба и завист- хора стадо...

 

Но има истински добър 

само на този свят един,

Той е на целият свят властелин!

Исус Христос нарича се Той!

Най-големият от

всички реален -

истински герой!

Обича всички ни,

готов е на помощ да се 

притече на всеки час за 

всеки един от нас!

За това,остави ме лъжливи Сатана!

Аз съм на Божия страна!

© Ivana Dzhermanska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Изляла си си душата в този стих! Пиши за твоя душевен свят, за това, което те вълнува, така както го разбираш!
  • Само не разбирам кому е нужно това афиширане? Прочетох и другите ти качени неща.
  • Благодаря! Оценявам го!
Предложения
: ??:??