9.07.2007 г., 13:37 ч.

аз съм по-добра от всяка друга 

  Поезия
764 0 3
Колко хубаво и сладко е да лъжеш!
Днес мъничка лъжа, утре по-голяма,
вдругиден лъжата става грях...
Колко мило, колко сладко...
но с тебе бях за кратко.
Признавам, че в леглото теб те бива,
но, скъпи, това не стига!
Признавам, че на обещанията ти си цар,
но с обещания не се живее!
Признавам и че добре целуваш,
но защо са ми целувки,
щом когато плача, теб те няма?!
Колко хубаво и сладко е да лъжеш,
но помни, че все някога ще се подхлъзнеш!
Ти не ме нарани, ти ме разочарова,
ти не ме обиди, ти ме изуми...
Няма нищо... утре пак ще се събудя
и пак деня в преградката си аз ще взема,
ще се усмихна и гордо напред ще тръгна!
Яд ме е за теб, защото скоро ще осъзнаеш,
че аз съм по-добра от всяка друга,
че аз целувам най-добре,
че само в моите очи ти можеше да видиш розов свят
и всяка друга пред мене ще бледнее,
но...ти нея си избра.
Е, попътен вятър и късмет
без злоба ти желая,
защото все пак аз съм по-добра от всяка друга!!!

© Миглена Генешка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??