31.10.2010 г., 15:22 ч.

Аз съм там 

  Поезия » Философска
708 0 12

Писта за излитане...

Все в тази точка на

начало в  екзистенциално

мое мислено преплитане,

се ровя Аз със собственото

си и свръх почитано

от мен безсмислие.

И цял живот 

все чакам полета,

но пак съм там...

в началото на моя

лична писта за излитане.

И често тайничко завиждам

на хората, които

просто са обичали...

живеят литнали,

а аз им махам

... от там -

от пистата ми за излитане.




© Искра Радева Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??