11.11.2008 г., 17:26 ч.

Аз съм този! 

  Поезия » Любовна
580 0 3

Aз съм този, който те кара да плачеш!

Аз съм този, който те кара да се смееш!

Аз съм този, който винаги ще обичаш!

Аз съм този, който винаги ще е в съня ти!

 

Винаги ще идвам в твоя сладък сън,

за да ти дарявам своята голяма любов!

Но аз ще съм и този, който ще ти вземе всичко,

затова, защото ти ме направи такъв!

 

Аз съм този, който винаги те кара да се питаш:

"Защо го обичам още, с тази голяма любов!".

Аз съм този, който винаги ще те кара

да се страхуваш да обикнеш някой друг!

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??