3.12.2008 г., 20:13 ч.

Аз съм... ТЯ 

  Поезия
584 0 1

Аз съм... ТЯ

 

 



Аз съм новороденото,

което е във душата.

Дето носи ти бремето –

бремето върху съдбата.

 


Аз съм всяка една стъпка,

извървяна върху прахта.

Оназ непозната тръпка,

бодяща те силно с игла.

 


Във мрака – светлите лъчи –

отново крия се във тях.

В тъмното небе съм звезди,

в праведното – единствен грях.

 


Всяка твоя болка съм аз,

всяко желание, копнеж.

Тихо обгръщаща със мраз,

в сърцето новия строеж.

 


Не позна ли? Защо мълчиш?

На всеки живот – основа.

Та нали за мен ти гориш.

Аз да страдам съм готова.

 


Аз съм всяко твое чувство,

всяка изплакана сълза.

Сега позна ли коя съм?

О, скъпи, аз съм Любовта!



 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??