19.01.2007 г., 16:19 ч.

АЗ СЪЩО  

  Поезия
494 0 3

АЗ СЪЩО

Чуваш ли вятъра в косите си,

Щом излезеш ти сам в нощта.

Аз също го чувам.

Виждаш ли безбройните звезди,

Заспали в тъмните небеса.

Аз също ги виждам.

Но чувстваш ли как боли,

Когато си далеч от мен.

Усещаш ли кажи ми ти

Онзи нож остър и студен.

Разделя той сърцето на две

И тръгва кръвта гореща.

Усещаш ли това кажи ми...

Аз също го усещам.

Чуваш ли дъжда по тънките стъкла,

Щом пак вали беспирно той.

Аз също го чувам.

Виждаш ли тези капчици роса,

Как правят огромен порой.

Аз също ги виждам.

 

© something else Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??