26.04.2013 г., 23:59 ч.  

Аз така си обичам 

  Поезия » Любовна
585 0 1

И без думи, дори и без нужда,

но за мен си все още любим,

и пропуснала всяка надежда,

пак те виждам, за мене си зрим.


Разпиляла по вятъра всичко,

що ми беше утеха, уют.

Пак те сричам, дори и безгласно.

Всяка птичка отлита на юг.


Всяка обич пътека си има.

Мойта няма посока, ни път

и не зная докъде ли ще стигна,

но едва ли към теб има кът.

 



 



 

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • " Всяка обич, пътека си има" Браво !
Предложения
: ??:??