13.05.2009 г., 18:20 ч.

Аз те докоснах! 

  Поезия » Друга
583 0 0

Аз те докоснах,

но не усетих плътта.

Сякаш за миг съзрях вечността.

Съблякох тялото на плажа,

в морето влезе голата душа.

Водата я прегърна като своя дъщеря.

Взех от духа ти с невидима ръка,

а пръстите си отпечатах в твоята сърцевина.

Сега имам част от теб и ти от мен!

След време може би двата лъча ще се слеят

в една по-ярка светлина.

© Калина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??