16.11.2006 г., 0:08 ч.

аз те гледам 

  Поезия
766 0 1
Седиш в твоята стая,
огряна от хорски мироглед
а аз гледам те отдолу
и цитирам се,
както давам обет.
Чашата стои на масата
сама,а в нея лъхти
спомен от 64-та.
Разхождаш се из своята
кутия нацапана с тапети
и изчиташ множество
чуждоземни поети,
а аз си седя отдолу
и те гледам в транс.
В моята глава свири
оркестърът на
милионите думи
изречени с нежен тон,
и само понякога
изниква някой
баритон,
за да влее баланс
в хармоничният хаос
на целият свят.

© Тарададам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??