30.05.2019 г., 2:42 ч.

Аз те позволявам 

  Поезия » Друга
406 1 2

 

Отрекоха те - високите и силните, но с дребните души

Отрекоха те - от страх за титлите си..
Аз отново ще те назова!
Ще те назова по име и със титла
Забраниха те - заради власт нищожна
Забраниха те - забрана и присъда
Аз те позволявам!
Оправдан си!
Тълпата се клатушка раздвоена - отречен ли или забравен
Отречен и забравен - Ти! Аз те помня!
Отрекох се - избягах от тълпата
Забраних си - да се върна..

Отречената и забравената - Помни ме Ти!

© Mary Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви, Стойчо!
  • Не е лесно да си "черна овца"в очите на зоопарка!Там има маймуни, хипопотами,но има и змии и хиени!Но дръж се с достойнството на 🐯 тигър, поради липса на лъвове в българската фауна!
    Поздравления, Мариана!😍
Предложения
: ??:??