2.05.2007 г., 3:30 ч.

Аз те раждам в стих  

  Поезия
606 0 9
Аз те раждам в стих
и в стиха си тичам към теб.
Друг път бягам, бягам от тебе,
но такъв е живота - съмнение...

Аз винаги съм искрена с теб
и не съжалявам за това,
макар от това често да ме боли,
аз съм си такава!

А ти какъв си, питам аз?
Отговора ти не искам - знаеш...
Защо ли? Погледни доверието помежду ни -
едвам се забелязва под пепелта от истини!



© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??