17.09.2008 г., 17:53 ч.

Аз те следвам в тъмнината 

  Поезия » Любовна
806 0 2
Любовта ни е черен огън,
изгарящ мойта душа.
Той обгръща ме цяла,
в сърцето ми оставя следа.

Лицето ти през мъгла рисувам,
зад морето се скрива денят.
Стъпвам по хладния пясък
под безкрайните небеса.

Красиво е през мрачните дни
да вървим ръка за ръка,
но аз те следвам в тъмнината
без да виждам светлина.

Копнеж по светла любов
тая аз във свойта душа,
а болката, дъжда, сълзите
и теб само имам сега.

© Лилия и Мирела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Eй, двенките, как го делите лирическия? И как така двете с една душа? Ще я скъсате бе!
  • хареса ми нежността, с която е написано.. Поздрави
Предложения
: ??:??