18.06.2007 г., 23:59 ч.

Аз ти вярвам 

  Поезия
807 0 1

Аз ти вярвам

 

Казват ми от тебе да се пазя,

че бил си непознат за мен,

но как да се отдръпна и да те намразя,

когато тебе чакам всеки ден!

 

Другите може да те смятат за различен,

но аз много ти вярвам.

Толкова си сладък, симпатичен,

и обичам времето си с тебе да прекарвам!

 

Ти ме караш да се смея,

нещо непосилно за мен преди,

и ме учиш как да живея.

Вече знам, че си ми нужен само ти!

© Елена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??