3.04.2016 г., 21:02 ч.

Аз тръгвам 

  Поезия » Философска
311 0 2

Аз тръгвам.
Трябва да вървя!
Оставям бури. Ветрове оставям.
За мен си вземам мъничко кураж.
И мъничко потъпкано достойнство.
Срамът и болката оставям тук.
Тук всяка грешка се заплаща скъпо.
В живота нямаш право на реванш.
И нямаш право на повторен опит.
Тъга оставих ли?
Вземи от тук. Полепнала по дрехите ми беше.
А отчаяние?
Вземи! Вземи! Остана прекалено много!
Тръгвам вече...
Аз тръгвам!

© Мая Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??