Apr 3, 2016, 9:02 PM

Аз тръгвам 

  Poetry » Phylosophy
303 0 2

Аз тръгвам.
Трябва да вървя!
Оставям бури. Ветрове оставям.
За мен си вземам мъничко кураж.
И мъничко потъпкано достойнство.
Срамът и болката оставям тук.
Тук всяка грешка се заплаща скъпо.
В живота нямаш право на реванш.
И нямаш право на повторен опит.
Тъга оставих ли?
Вземи от тук. Полепнала по дрехите ми беше.
А отчаяние?
Вземи! Вземи! Остана прекалено много!
Тръгвам вече...
Аз тръгвам!

© Мая Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??