Аз търсех себе си, едно изгубено дете,
изгубено във времеви континуум...
В пътешествието си неволно аз открих,
че не само аз съм изгубена...
По пътя си срещах се с деца,
изгубени и молещи за внимание и време...
Дали достатъчно време им отделих?
Дали вниманието ми им е помогнало
да намерят себе си?
А аз оставам си дете...
Детето в мен не искам да умира...
Преминавайки през всеки оставащ
от живота ми ден,
изпращайки вечер залеза на Слънцето,
когато то заспива...
03-04-2019 год.