Apr 3, 2019, 2:29 PM

Аз търсех себе си 

  Poetry
157 0 0

Аз търсех себе си, едно изгубено дете,

изгубено във времеви континуум...

В пътешествието си неволно аз открих,

че не само аз съм изгубена...

По пътя си срещах се с деца,

изгубени и молещи за внимание и време...

Дали достатъчно време им отделих?

Дали вниманието ми им е помогнало

          да намерят себе си?

А аз оставам си дете...

     Детето в мен не искам да умира...

Преминавайки през всеки оставащ

          от живота ми ден,

изпращайки вечер залеза на Слънцето,

          когато то заспива...

 

03-04-2019 год.                     

 

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??