25.06.2009 г., 6:18 ч.

Аз влюбен съм в една жена! 

  Поезия » Любовна
744 0 10

Аз влюбен съм в една жена!

 

Отдавна искам да призная,

без другите жени да нараня

и ето време е дошло да кажа,

че влюбен съм само в една!

 

А колко пъти съм повтарял:

Мъж съм и за другите моми!”...

Това обаче промени се вече –

една успя с любов да ме плени.

 

Красива е тя, мила, добродушна,

радост дарява, сбъдва и мечти,

а сутрин, щом аз се събудя

с любов са пълни нейните очи.

 

Изпълва ми сърцето с обич,

много нежност ми дарява тя

и винаги, когато я погледна –

разпалва страст във моята душа.

 

Аз влюбен съм в една жена!

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??