18.11.2007 г., 19:57 ч.

Аз зная... 

  Поезия » Любовна
1043 0 14
Аз зная,
слънцето ти виждаш в мен,
което озарява тъжните лица
в града - пуст, сякаш разрушен,
във който хора със сълзи живеят.

Аз зная,
виждаш в мен деня,
когато мрак се спусне над полята
и отнесе със себе си нашите мечти.

Аз зная,
пламъка на любовта съзираш в мен,
когато пепел ме обгръща нежно
и скрива спомени с аромата на цветя.

Аз зная,
че снежинките - плавно спускащи се
върху твоите коси,
са като ласката на моята ръка - мека,
като белоснежна перелина.

Аз зная...
И Ти май го знаеш...

© Зузка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??