21.02.2008 г., 7:42 ч.

Азбука на... 

  Поезия » Хумористична
852 0 2
Азбуката на любовта
мнозина  "разбирачи"
я сричат
като повтарачи!

© Любомир Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??