29.03.2016 г., 22:24 ч.

АЗстиг/а/матизъм 

  Поезия » Пародии
693 0 1

Ще си купя очила за близко виждане,

за да разпозная аромата ти,

хоризонта на търпението ти,

прага на чувствителността,

вкуса на тишината ти,

синьото, разредено с радостни сълзи,

в мастилницата от бадемова черупка на очите ти,

пулса на спящите ти мисли,

ерогенната точка на свободата ти...

А очилата, които си търся,

задължително ще са без рамка.

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??