22.09.2009 г., 12:23 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
456 0 13

Красота -

земна

неземна,

изгрев

буен,

омаен

нежен.

 

Лекокрила птица

живот,

искрей -

копнеж.

 

Буря

ураган

изпепелява,

изгаря,

лазур

небе - огрява

и възпява

ЖИВОТ!

 

20.09.09г.

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??