26.11.2008 г., 9:12 ч.

* * * 

  Поезия » Пейзажна
582 0 0

Слънцето бавно се гмурна в морето
и се запъти към други страни,
метна си звездната дреха небето,
бризът похлопа на чужди врати.
Тръгваше лодка от пристана здрачен,
гордо разперила бели крила,
гларуси нагло и дрезгаво грачат,
спорят, обсъждат извечни дела.
Сам и умислен се взирам с надежда,
чакайки твоите стъпки припрени,
лятната вечер унило подрежда
звуци на пеещи морски сирени.

© Идоменей Каменополски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??