22.11.2008 г., 9:14 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
622 0 9
Накажи ме.
Накажи ме с любов,
щом решил си.
Май омръзнах ти вече?!
Накажи ме.
Накажи ме с целувка за лека.
Но целувката ще горчи ли?!
С вкус на горчив шоколад?
Ако все пак решиш,
накажи ме,
тогава тръгни.
А когато,
ако ли пък не искаш,
накажи, накажи ме с любов,
не с разлъка!

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??