Nov 22, 2008, 9:14 AM

* * * 

  Poetry » Love
623 0 9
Накажи ме.
Накажи ме с любов,
щом решил си.
Май омръзнах ти вече?!
Накажи ме.
Накажи ме с целувка за лека.
Но целувката ще горчи ли?!
С вкус на горчив шоколад?
Ако все пак решиш,
накажи ме,
тогава тръгни.
А когато,
ако ли пък не искаш,
накажи, накажи ме с любов,
не с разлъка!

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??