Недей да търсиш обяснение!
Затова сме на земята!
Всичко да разберем не можем!
Липсват ни понятия!
Живей! Не питай!
Нещата се нареждат...
Ех, ако можехме да се дадем,
Нямаше да рием
с дзурла във земята.
© Благодат Всички права запазени
Поздрави!