14.03.2010 г., 22:31 ч.

* * * 

  Поезия
468 0 0

Любовта и човекът,

движеща сила, живот, страдание и болка,

истина и посока, без нея заникъде и със нея пак за там,

кой може да живее без нея, а този, който може, е беден и сам,

има ли смисъл, определено няма,

има ли страдание, голямо е, дори непоносимо,

но няма ли я, не си човек и няма да станеш.

© Кристина христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??