26.04.2017 г., 22:31 ч.

***** 

  Поезия » Философска
280 1 2

Не търчи подир мен,

не можеш ме стигна.

Аз съм идният ден

и небесната стигма.

Аз съм онзи вулкан,

що дими непрестанно,

но в себе си сбрал

безброй тонове лава.

Не търчи подир мен,

не можеш ме стигна.

Ето спрях – с дъх затаен.

А ти?...

Ти просто подмина!!

© Слава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??