11.07.2007 г., 9:54 ч.

* * *  

  Поезия
560 0 2

Парите, казват, били

                                              всичко,

по тях посрещат и изпращат

                                              ни дори,

а светът -  въртележка,

движена от "мръсните" пари.

Забравихме родина и държава,

заличихме най-чистите мечти.

За близките ни време не остана,

а приятелите чакат ни

                                              добри.

Но в тази "кукувица" прежда,

дано да има по-щастливи

                                               дни.

Ех, тази наша глупава надежда,

която няма как да съхраним!

© Дора Ефтимова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??