22.04.2008 г., 1:23 ч.

* * * 

  Поезия
624 0 1
                   Ангел бял с големи крила се доближи до мен!
                         И представих си живота без болка!
                                    Живот без лъжи!
        Дяволче едно с рога застана от другата ми страна!
                          Потупа ме по рамото и ми каза:
                "Ако ги нямаше, животът ти ще бъде безмислен"
                       Тогава ангелчето застана пред мен,
    в шепите си държеше разкървавено туптящо сърце и ми каза:
                    "То може би тупти за теб, дари и ти своето"
                Дяволът леко бутна ангела и ми прошепна на ухото:
    "По-добре остани сама, винаги ще си наранявана и изиграна"
                        Ядосан, ангелът се качи на върха на едно дърво,
                                   разпери големите си бели крила,
                         литна и докосна слънцето. Тогава се провикна:
              "Всичко е  възможно, ако го искаш силно и си готов на всичко,
                                               за да го постигнеш"
             В този момент дяволът бутна ангела на земята, казвайки:
                "И трябва да отместиш препятствията, каквито и да са те"!!!

     

© Мартина илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??