1.03.2011 г., 13:05 ч.

Баба Марта 

  Поезия » За деца
2754 1 25

 

                                                                                                                                               на Фили

 

Баба Марта рано стана -

хвърли топлата пижама.

Няма време да поспива -

има прежди да навива.

 

За дечицата засмени,

всички - бели и червени,

мартенички от зарана

да преплита се захвана.

 

Всяко бяло влакънце

е от сняг, но от сърце,

със червено тя завърза.

Трябва само да побърза

 

да ги върже на ръчички

на големи и мънички.

Никого да не забрави!

Да сме радостни и здрави!

 

01.03.2011

Julie

 

© Юлия Димитрова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??