21.02.2021 г., 18:08 ч.

Баба Марта 

  Поезия » За деца
692 1 4

Малък Сечко си отива,

с него тръгва и студа,

прелестна, нетърпелива

тръпне вече пролетта.

 

Баба Марта се забърза,

че я чакат днес навред

мартенички тя да връзва

за късмет и берекет.

 

Бели, пъстри и червени

в кошницата тя реди,

за дечицата засмени

да са здрави и добри.

© Доника Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??