Feb 21, 2021, 6:08 PM

Баба Марта 

  Poetry » For kids
579 1 4

Малък Сечко си отива,

с него тръгва и студа,

прелестна, нетърпелива

тръпне вече пролетта.

 

Баба Марта се забърза,

че я чакат днес навред

мартенички тя да връзва

за късмет и берекет.

 

Бели, пъстри и червени

в кошницата тя реди,

за дечицата засмени

да са здрави и добри.

© Доника Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??