1.03.2023 г., 13:50 ч.

Баба Марта пак е тук 

  Поезия » За деца
567 3 4

 


На ръчичка две кончета,
бяло и червено,
и усмивка под нослето
грее вдъхновено.

Празник е на Баба Марта
български и благ.
Детското сърце се радва
на мартенския сняг.

Това традиция е стара
по нашите земи,
за късмет и много здраве,
за щастливи дни.

Да ни е честит на всички
празникът ни свят!
Хайде, давайте ръчички,
за мартенички с благодат.
_____
Честита Баба Марта :0))

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??